» » Nož za sir (ročaj iz lesa oljke)
Znižano do -25%

Nož za sir (ročaj iz lesa oljke)

11,75  8,80 

Nož za sir z ročajem iz lesa oljke bo z lahkoto narezal zelo tanke rezine tako mehkega kot trdega sira. Uporabi pa se lahko tudi za ribanje čokolade. Rezilo je narejeno iz nerjavečega jekla.

Dolžina približno: 20 cm

Rezalna širina približno: 5 cm

Opis

Lopatka oziroma no za sir je dovršena še z lesenim ročajem iz lesa oljke. S kvalitetnim nožem, katerega rezilo je narejeno iz nerjavečega jekla, lahko z lahkoto narežete zelo takne rezine tako mehkega kot tudi trdega sira. Lahko ga uporabimo tudi za ribanje čokolade.

Ročno izdelan ročaj krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta z namenom ohranjanja ravnovesja regije zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za ročaj iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Nož vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da ga enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dolžina približno: 20 cm

Rezalna širina približno: 5 cm

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke / nerjaveče jeklo

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Nož za sir (ročaj iz lesa oljke)”