» » Lopatica “špatula” – z luknjicami (les oljke)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Lopatica “špatula” – z luknjicami (les oljke)

6,50 

Lesena lopatica z luknjiacami ali “špatula” z luknjicami je narejena iz lesa oljke. Kuhalnica je primerna za mešanje raznolike hrane.

Dolžina približno: 30 cm

Širina približno: 6 cm

Šifra: 223 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Lesena lopatica z luknjiacami ali “špatula” z luknjicami je narejena iz lesa oljke. Kuhalnica je primerna za mešanje raznolike hrane. Raven rob poskrbi za to, da lahko dosežemo vse dele posode, luknjice pa poskrbijo, da se med mešanjem dobro premeša tudi morebitna tekočina, saj le-ta še dodatno uhaja skozi luknjice.

Ročno izdelano lopatico krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za lopatico iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Lopatico vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dolžina približno: 30 cm

Širina približno: 6 cm

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Lopatica “špatula” – z luknjicami (les oljke)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja