» » Kuhalnica za rižoto (les oljke)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.
Znižano

Kuhalnica za rižoto (les oljke)

6,50  4,90 

Lesena kuhalnica za rižoto iz lesa oljke. Zaradi luknje v kuhalnici je mešanje lažje in bolj učinkovito. Kot na kuhalnici pa pomaga da dosežemo popolnoma do roba in dna lonca. Odličen pripomoček za kuhanje rižote.

Dolžina približno: 30 cm

Širina približno: 6.5 cm

Odprtina približno: 3,5 cm

Naročila oddana do 12:00 (še 7 ur 19 minut) odpošljemo še isti dan.
*ne velja za plačilo po predračunu ter ob vikendih in praznikih.

Opis

Lesena kuhalnica za rižoto je narejena iz lesa oljke. Zaradi luknje v kuhalnici je mešanje lažje in bolj učinkovito, kot na kuhalnici pa pomaga da dosežemo popolnoma do roba in dna lonca. Odličen pripomoček za kuhanje rižote, pa tudi omak, saj se omaka med mešanjem izliva skozi luknjico, s tem pa mešanje postane bolj učinkovito.

Ročno izdelano kuhalnico krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za kuhalnico iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Kuhalnico vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Dolžina približno: 30 cm

Širina približno: 6.5 cm

Odprtina približno: 3,5 cm

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Material

Les oljke

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kuhalnica za rižoto (les oljke)”