» » Komplet desk s stojalom TRIGLAV – slovenski les
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Komplet desk s stojalom TRIGLAV – slovenski les

210,00 

Komplet TRIGLAV je sestavljen iz šestih desk pravokotne oblike, ki imajo stranske robove rezane pod kotom in stojala. Stojalo omogoča lažje in lepše shranjevanje. Vsi kosi so narejeni iz čudovitega orehovega lesa. Gre za docela slovenski proizvod.

Opis

Celoten komplet TRIGLAV zajema: šest velikih pravokotnih desk VESNA in podstavek za lažje shranjevanje.

Lesene deske VESNA spadajo v kolekcijo desk brez ročaja. Na prvi pogled gre za povsem običajne deske pravokotne oblike, a temu ni tako. Pika na i sta pod kotom zarezana stranska robova deske, ki imata poleg lepega izgleda še dodatno funkcijsko vrednost. Omogočata namreč lažje odlaganje in dvigovanje deske. Poleg tega ima vsaka deska na spodnji strani (na vsakem robu) tudi plastičen »čepek«, ki skrbi za to, da deska po površini ne drsi.

Deskam je priloženo še priročno stojalo.

Vsi izdelki so narejeni iz dragocenega lesa oreha. Ta vrsta lesa slovi tudi po svoji lepi teksturi. Vsak izdelek je unikaten, saj se razlikuje tako po teksturi kot tudi barvnih niansah lesa. Ne smemo pozabiti, da je les darilo narave in kot tak tudi unikaten. Gre za docela slovenski produkt: izdelan iz slovenskega lesa in izpod spretnih rok slovenskega mojstra.

Poleg atraktivnega izgleda so deske tudi uporabne. Zelo so primerne za serviranje narezkov, nabodalc, kanapejčkov, …, lahko pa jih uporabimo tudi kot podlogo za vroče posode, pa tudi kot klasične deske – za rezanje in sekljanje.

Dimenzije deske VESNA:

  • Dolžina celotne deske približno: 40 cm
  • Širina približno: 19,5 cm
  • Višina približno: 2 cm

Dimenzije stojala:

  • Dolžina celotne deske približno: 47 cm
  • Širina približno: 26 cm
  • Višina približno: 2 cm

Navodila za vzdrževanje:

  • Lesene kuhinjske deske je dobro vsaj enkrat letno rahlo premazati z lanenim ali mineralnim oljem. V kolikor teh dveh vrst olja nimate doma, lahko kot alternativo uporabite tudi olivno olje. Nega les je zelo pomembna, saj mu na ta način povrnete sijaj, ga zaščitite in tako tudi podaljšate življenjsko dobo.
  • Pomembno je, da lesene deske ne pomivajte v pomivalnem stroju. Prav tako je ne namakajte dlje časa v vodi.
  • Ob morebitnem neprijetnem vonju desko očistite z mešanico, ki jo pripravite iz čajne žličke sode bikarbone in nekaj kapljicami limoninega soka. Mešanico nanesite na desko, jo vtrite z gobico, splaknite s toplo vodo, nato pa desko dobro osušite.

Opremite in popestrite svojo kuhinjo s kvalitetnimi in unikatnimi pripomočki, ki vam bodo ob pravi uporabi in negi služili dolgo časa! Poleg tega so docela slovenski proizvod; z nakupom še dodatno podpirate naše gospodarstvo.

Komplet rezalnih desk s stojalom TRIGLAV - slovenski les: poreklo Slovenija

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od slike in podatkov (mere in vzorec lesa).

Dodatne informacije

Komplet

6x deska s stojalom

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet desk s stojalom TRIGLAV – slovenski les”