» » » Keramični mlinček za začimbe – steklo
Razprodano

Keramični mlinček za začimbe – steklo

6,49 9,90 

Steklen mlinček je primeren za enostavno in hitro uporabo. Ima kakovosten keramičen mlinček. Poleg tega je mlinček pozicioniran na vrhu, zato na pultu ali mizi za seboj ne pušča sledi.

Opis

Ne glede na uporabo eksotičnih in edinstvenih začimb, v kuhinji težko skuhamo jed, brez da bi uporabili osnovni začimbi – sol in poper. Najdemo ju na mizah skoraj po vsem svetu. Kljub razširjenosti, sta daleč od dolgočasnih začimb … Najboljši način, da ju izkoristimo in iz njiju izvabimo največ okusa, je mletje tik pred uporabo. To lahko storimo z mlinčkom ali terilnikom.

Steklen mlinček je primeren za enostavno in hitro uporabo. Poleg tega je mlinček pozicioniran na vrhu, zato na pultu ali mizi za seboj ne pušča sledi. Dve nastavitvi za mletje uporabniku omogočajo, da glede na recept izbere, kako fino ali grobo mleto začimbo želi. Steklo dovoljuje, da vidimo, katera začimba se v mlinčku nahaja. Ker je tudi lep na pogled, ga lahko z lahkoto postavimo na kuhinjsko mizo.

V višino meri 14,5 cm, njegov premer pa je 4,5 cm. Prostornina mlinčka je 1,4 dcl.

Dodatne informacije

Izbira

Mlinček, Mlinček + groba himalajska sol (vrečka 250g), Mlinček + beli poper celi (vrečka 60g), Mlinček + zeleni poper celi (vrečka 30g), Mlinček + črni poper celi (vrečka 60g), Mlinček + roza poper celi (vrečka 50g), Mlinček + mešanica celih poprov (vrečka 45g)

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramični mlinček za začimbe – steklo”