» » Dekorativni krožnik (les oljke)
Razprodano

Dekorativni krožnik (les oljke)

13,99 

Ovalna posodica iz oljčnega lesa ima izdolbeni dve vdolbini – eno večjo ter eno manjšo. Napolnimo ju lahko z raznovrstnimi oreščki, pralineji, prigrizki, pomakami, ali pa jih napolnimo s sveže nasekljanimi začimbami ter dodatki, ki si jih lahko gostje poljubno posujejo po jedi.

Šifra: 115-116 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Dekorativni krožnik ovalne oblike iz oljčnega lesa ima izdolbeni dve vdolbini – eno večjo ter eno manjšo. Napolnimo ju lahko z raznovrstnimi oreščki, pralineji, prigrizki, pomakami, ali pa jih napolnimo s sveže nasekljanimi začimbami ter dodatki, ki si jih lahko gostje poljubno posujejo po jedi.

Ročno izdelano posodico krasi čudovita struktura oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo mlada drevesa.

Navodila za uporabo: Če za dekorativni krožnik iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Posodico vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

Gre za ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov lepega in kakovostnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

Dodatne informacije

Velikost

Srednji

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Dekorativni krožnik (les oljke)”