» » BBQ: Zlata ribica
Razprodano

BBQ: Zlata ribica

Že od: 6,60  Že od: 3,50 

Si želite, da bi na vašem krožniku zadišale okusne ribe iz žara? Mešanica BBQ: zlata ribica bo taki želji z veseljem ugodila. Sestavljena je iz raznolikih začimb, ki skupaj brez težav izvedejo čarovnijo in ravno prav začinijo ribje meso. Mešanici je dodana še zelo majhna količina čilija, ki v ustih poskrbi za pravi »bum«. Začinjanje rib ni bilo še nikoli tako enostavno …

Sestavine: sladka paprika, koriander, gorčica, čiliji, morska sol, čebula, česen, paradižnik v prahu, črni poper, cimet, kurkuma, grško seno, zelena.

Jakost: 1/6 (250 – 20.000 SHU)

Iza priporoča

Opis

Imate radi ribe pa ne veste, s čim in kako bi jih začinili? Tudi mi smo se kar nekaj časa ukvarjali s tem vprašanjem; želeli smo namreč ustvariti mešanico, ki bi ribje meso izpilila do potankosti. No, imeli smo kar nekaj sreče, saj nam je zlata ribica iz vodnjaka uresničila željo! Prišepnila nam je kar nekaj sestavin iz katerih smo nato pripravili mešanico BBQ: zlata ribica. Zelo okusna mešanica je sestavljena iz sladke paprike, koriandra, gorčice, česna in številnih drugih začimb. Dodali smo ji še malo čilija, ki poskrbi za zelo rahlo pikantno noto. In nikar se ne bojte – vročica je primerna skoraj za vse (no, razen za tiste zelo, zelo občutljive 🙂 ).

Z mešanico začimb BBQ: Zlata ribica lahko začinite ribe, morske sadeže in perutnino. Še posebej dobro se poda k pečenim in paniranim ribam, pa tudi k ribam, ki jih pečemo na žaru in »palčkah« (Bavarci temu pravijo Steckerlfisch). Ribe lahko z mešanico začinimo tako po njihovi notranjosti, kot tudi po zunanjih luskah. Seveda pa lahko mešanico preizkusimo tudi z drugimi mesnimi jedmi in omakami. Eksperimentiranje je v kuhinji vedno dovoljeno, kajne? 😉

Sestavine: sladka paprika, koriander, gorčica, čiliji, morska sol, čebula, česen, paradižnik v prahu, črni poper, cimet, kurkuma, grško seno, zelena.

BBQ: Zlata ribica mešanica začimb za žar je primerna za: ribe, morske sadeže, perutnino

Potrebujete idejo za hiter in okusen obrok, ki ga lahko pripravite z Mešanico BBQ: Zlata ribica? Na posnetku spodaj, pa si lahko ogledate kako je Iza pripravila Buzaro z marelicami.

 

Hraniti v temnem in suhem prostoru.

BBQ: Zlata ribica mešanica začimb za žar poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Pakiranje

Doza – 80g, Refil – 250g

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BBQ: Zlata ribica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja