» » Zeliščni vrt (darilni paket)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

Zeliščni vrt (darilni paket)

Že od: 11,50 

Potrebujete darilo, pa ne veste, kaj bi podarili? Darilni paket Zeliščni vrt je sestavljen iz zelišč, ki se pri pripravi jedi uporabljajo zelo pogosto. Darilo je tako primerno prav za vse – tako za tiste, ki v kuhinji pogosto ustvarjajo, pa tudi za tiste, ki kuhinjo uporabljajo le včasih.

Izbirate lahko med paketi treh velikosti: malim darilnim paketom Zeliščni vrt, srednjim in velikim paketom Zeliščni vrt.

Mala darilna škatla vsebuje naslednja zelišča:

Srednja ima dodano še eno zelišče:

Veliki pa smo dodali še dve pogosto uporabljeni zelišči:

Opis

Izbira daril nam pogosto povzroča preglavice. Težko je najti stvar, ki jo bo lahko uporabljal skoraj vsak. Začimbe in zelišča so zagotovo eno izmed stvari, na katerih »se ne bo nabiral prah«. Zelišča, ki smo jih izbrali za ta darilni paket, se v naši kulinariki znajdejo skoraj v vsaki jedi. S svojo svojstveno aromo dopolnjujejo raznovrstne jedi. Gre za paket, za katerega je skoraj nemogoče, da bi ostal nedotaknjen.

Pripravili smo tri velikosti škatel: malo, srednjo in veliko škatlo Zeliščni vrt. Vse vsebujejo male pločevinaste dozice.

Mala vsebuje tri osnovna zelišča in sicer:

Srednja ima dodano še eno zelišče:

Veliki pa smo dodali še dve pogosto uporabljeni zelišči:

Darilne škatle so prilagojene majhnim pločevinastim dozam, ki v višino merijo 6,7 centimetrov, njihov premer pa meri 5,7 centimetrov.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ali bi želeli spremeniti vsebino darilnega paketa nam lahko pišete na mail [email protected] ali nas pokličete na številko navedeno na dnu strani.

Če bi želeli sami izbrati vsebino darilnega paketa (poljubne doze z začimbami), potem pokukajte SEM.

Dodatne informacije

Velikost

Mali, Srednji, Veliki

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zeliščni vrt (darilni paket)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja