» » Zanjo (darilni paket)
Razprodano

Zanjo (darilni paket)

(1 ocena stranke)

Že od: 15,30 

V Darilni paket Zanjo smo uvrstili skrbno izbrane začimbe mešanice. Z njimi lahko popestrite okuse marsikaterih jedi in ne samo teh, katerim so mešanice prvotno namenjene in po katerih se imenujejo.

Mala darilna škatla vsebuje:

Srednji paket ima dodano še mešanico:

Velikemu pa smo dodali še dve mešanici in sicer:

Opis

Ste se že kdaj srečali z vprašanji, kot so: Kaj kupiti za darilo? Ji bo všeč? Bo uporabno? Mi smo se, zato iz lastnih izkušenj vemo, kako težko je včasih izbrati darilo. Da bi vam olajšali delo, smo vam pripravili različne darilne pakete. Med seboj so si tako različni, da lahko zagotovo najdete kaj primernega. Darilni paket Zanjo vsebuje začimbne in zeliščne mešanice, ki popestrijo marsikatero jed. Ker nikjer na škatli ni navedenega imena paketa, ga lahko brez težav podarite tudi osebam nasprotnega spola.

Na voljo so tri velikosti darilnega paketa: mali, srednji in veliki. Mala darilna škatla vsebuje tri male doze začimbnih mešanic, srednja darilna škatla vsebuje 4 doze in velika darilna škatla vsebuje šest malih doz začimbnih mešanic.

Natančneje – mali paket Zanjo vsebuje:

Srednjem paketu smo, poleg naštetih, dodali mešanico:

Velikemu paketu pa smo, poleg vseh zgoraj naštetih, dodali še dve mali dozi:

Darilne škatle so prilagojene majhnim pločevinastim dozam, ki v višino merijo 6,7 centimetrov, njihov premer pa meri 5,7 centimetrov.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ali bi želeli spremeniti vsebino darilnega paketa nam lahko pišete na mail [email protected] ali nas pokličete na številko navedeno na dnu strani.

V kolikor želite sami izbrati vsebino darilnega paketa (poljubne doze z začimbami), pokukajte SEM.

Dodatne informacije

Velikost

Mali, Srednji, Veliki

1 mnenje za Zanjo (darilni paket)

  1. Andreja (preverjena stranka)

    Krasen izbor začimb

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja