» » Poper klasik (darilni paket)
Razprodano

Poper klasik (darilni paket)

Že od: 14,80 

Nimate ideje, kaj podariti za darilo? Darilni paket poprov je ena izmed klasičnih darilnih škatel, saj vsebuje – kot že njeno ime samo pove – aromatične različice začimbe, ki jo uporabljamo skoraj vsi. Poper je vsekakor začimba, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji.

Izbirate lahko med malim, srednjim in velikim darilnim paketom.

Mali darilni paket s popri vsebuje tri popre:

Srednji paket, ki poleg zgoraj naštetih, vsebuje še dozo:

Velikemu darilnemu paketu s popri pa smo dodali še:

Opis

Nimate ideje, kaj podariti za darilo? Darilni paket poprov je ena izmed klasičnih darilnih škatel, saj vsebuje začimbo, ki jo uporabljamo skoraj vsi. Čeprav pri kuhanju večina ljudi uporablja zgolj črni poper, so tudi ostali popri nepogrešljivi – sploh, ko se enkrat seznanimo z njihovimi okusi. S pisano mešanico poprov z intenzivnim okusom lahko pripravljate najrazličnejše jedi. V darilni škatli se nahajajo cela poprova zrna, saj le-ta ohranijo največ arome.

Izbirate lahko med tremi darilnimi škatlami, ki vsebujejo popre: veliko, srednjo in malo. Za natančnejši opis začimbe, kliknite na spodnja imena. Le-ta vas bodo popeljala na stran, kjer piše več o okusu in uporabi posamezne začimbe.

Mala darilna škatla s popri vsebuje tri različne popre:

Srednjem paketu pa smo, poleg zgoraj naštetih, dodali dozo:

Velikemu paketu s popri pa smo, poleg vseh zgoraj naštetih, dodali še dva popra:

Darilne škatle so prilagojene majhnim pločevinastim dozam, ki v višino merijo 6,7 centimetrov, njihov premer pa meri 5,7 centimetrov.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ali bi želeli spremeniti vsebino darilnega paketa nam lahko pišete na mail [email protected] ali nas pokličete na številko navedeno na dnu strani.

V kolikor želite sami izbrati vsebino darilnega paketa (poljubne doze z začimbami), potem pokukajte SEM.

Dodatne informacije

Velikost

Mali, Srednji, Veliki

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Poper klasik (darilni paket)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja