» » #Izberi sam (darilni paket)
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €. Več o dostavi.

#Izberi sam (darilni paket)

2,50 

Darilni paket (Izberi sam) je namenjen vsem tistim, ki želijo drugi osebi podariti kakovostne in raznovrstne začimbe, si pa pri oblikovanju darila želijo malo več svobode. Nakup tega darilnega paketa namreč omogoča, da ob nakupu darilne škatle sami izberete njeno vsebino.

Izberete lahko med malo darilno škatlo, srednjo darilno škatlo in veliko darilno škatlo. V prvo se prilegajo tri male doze, v drugo štiri, v zadnjo pa lahko shranimo šest poljubnih začimb. Pri izbiri začimb moramo paziti samo na to, da izbiramo male doze, saj so škatle prilagojene njihovi velikosti. Vsi izdelki v naši trgovini, ki so pakirani v velike doze imajo to vidno označeno.

Da bo naročilo dokončano je treba poleg Darilnega paketa #Izberi sam, dodati v košarico še primerno število malih dozic.

Opis

Iščete primerno darilo za rojstni dan, vselitveno zabavo ali božič? Darilni paketi z začimbami in zelišči so zelo dobra izbira, saj redkokdaj mine dan, da si ljudje ne bi sami pripravili vsaj enega obroka na dan. Hrana je namreč nekaj, brez česar ne moremo živeti. Začimbe in zelišča pri pripravi obrokov igrajo zelo pomembno vlogo, saj poudarjajo in izboljšujejo okuse glavnih sestavin. Z enim samim ščepcem lahko v jed vnesemo popolnoma drugo dimenzijo. Darilni paket (Izberi sam) omogoča, da ustvarite unikatno darilo, ki je narejeno po meri obdarovane osebe.

Darilni paket (Izberi sam) je namenjen vsem tistim, ki si pri oblikovanju darila želijo malo več svobode. Omogoča namreč to, da ob nakupu darilne škatle sami izberete njeno vsebino.

Izbirate lahko med malo darilno škatlo, srednjo in veliko darilno škatlo. V malo darilno škatlo lahko izberete tri različne začimbe, zelišča ali začimbne mešanice. V srednjo štiri dozice. Če pa izberete veliko darilno škatlo, lahko izberete šest različnih začimb. Pri izbiri je edini pogoj ta, da izberete male doze, saj so škatle prilagojene njihovi velikosti. Vsi izdelki v naši trgovini, ki so pakirani v velike doze imajo to vidno označeno.

Da bo naročilo dokončano je treba poleg Darilnega paketa #Izberi sam, dodati v košarico še primerno število malih dozic.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ali bi želeli pomoč pri naročanju darilnega paketa nam lahko pišete na mail [email protected] ali nas pokličete na številko navedeno na dnu strani.

Dodatne informacije

Velikost

Mali, Srednji, Veliki

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “#Izberi sam (darilni paket)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja