» » Čili mojster (darilni paket)

Čili mojster (darilni paket)

Že od: 25,00 

Ne veste, s čim obdariti osebo, za katero veste, da je ljubiteljica pekočih dobrot? Ponujamo vam dva različna paketa Čili mojster. Za oba paketa smo izbrali raznovrstne čilije, ki so si med seboj po okusu precej različni. Podobni pa so si v tem, da so precej pekoči.

Izbirate lahko med malim darilnim paketom Čili mojster, ki vsebuje:

In srednjem paketu ki, poleg zgoraj naštetih, vsebuje še malo dozo:

Deli s prijatelji

Opis

Iščete primerno darilo, ki bi se ga obdarovana oseba razveselila, pa nimate ideje, kaj bi ji podarili? Ob tem pa veste, da je obdarovana oseba navdušena nad pekočo hrano? Darilni paket Čili mojster je v tem primeru prava izbira. Vsebuje namreč različne čilije, ki pa so si podobni v tem, da so precej pekoči. Izbirate lahko med dvema paketoma, malim in srednjim paketom Čili mojster.

Več o vsakem čiliju lahko izveste s klikom na ime čilija spodaj. Le-ta vas bo popeljala na stran, kjer piše več o okusu in uporabi posameznega čilija.

Mali paket Čili mojster vsebuje tri doze s čiliji:

Srednjem paketu pa smo, poleg zgoraj naštetih, dodali malo dozo:

Vsak ljubitelj zelo pikantne hrane se bo razveselil vražjega darila. 😉

Darilne škatle so prilagojene majhnim pločevinastim dozam, ki v višino merijo 6,7 centimetrov, njihov premer pa meri 5,7 centimetrov.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ali bi želeli spremeniti vsebino darilnega paketa nam lahko pišete na mail [email protected] ali nas pokličete na številko navedeno na dnu strani.

Če pa bi želeli sami izbrati vsebino darilnega paketa (poljubne doze z začimbami), pokukajte SEM.

Dodatne informacije

Velikost

Mali, Srednji

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Čili mojster (darilni paket)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja