Poštnino in dodatne stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbrane možnosti pri naročilu).

Za dostavo naročenega blaga omogočamo izbiro med dostavnimi storitvami Pošte Slovenije ali dostavne službe DPD. Če želite koristiti katerokoli od dodatnih storitev, ki jih ponujata ti dve dostavni službi nam to prosim napišite v komentar pri zaključevanju naročila (stroške dodatnih storitev krijete sami in bodo dodani na končnem računu). Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je odvisna od višine zneska naročenega blaga. V kolikor je ta znesek večji od 40,00 EUR so stroški poštnine brezplačni!

V nobenem primeru spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.
V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem v najkrajšem možnem času obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene izdelke.

V primeru, če naročnik prejme fizično poškodovan ali odprt paket, mora o tem takoj obvestiti dostavno službo in sprožiti postopek reklamacije.

Rok dostave

Pošta Slovenije

Za izdelke na zalogi je rok dostave tri delovne dni od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni že naslednji delovni dan. Izdelki naročeni do 13. ure bodo poslani še isti dan, izdelki naročeni po 13.uri bodo poslani naslednji delovni dan. Naročeni izdelki bodo poslani s priporočeno pošto in so last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava je omejena na ozemlje Slovenije. Naročeno bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

Dostavna služba DPD

Za izdelke na zalogi je rok dostave tri delovne dni od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni v dveh delovnih dneh. Izdelki naročeni do 13. ure bodo poslani še isti dan, izdelki naročeni po 13.uri bodo poslani naslednji delovni dan. Naročeni izdelki so last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava je omejena na ozemlje Slovenije in se vrši v v dopoldanskih urah na vaš domači ali službeni naslov. S strani dostavne službe DPD je naročnik dolžan prevzeti blago na naslovu za dostavo, pod pogoji, ki jih določa DPD. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, vam lahko DPD dostavljavec pošlje SMS sporočilo, zato vam svetujemo, da pustite telefonsko številko v podatkih naročanja. Nato se lahko dogovorite za drug termin dostave ali prevzem na drugem naslovu.

Cenik dostave

Pošta Slovenije

Cena poštnine za vsa naročila do zneska 39,99 EUR je 4,50 EUR. Pri naročilu nad 40,00 EUR je poštnina brezplačna!

V primeru odkupnine (izbira plačila po prevzemu blaga) je potrebno plačati tudi stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev. Cena te storitve je bila nazadnje 1,05 EUR za zneske do 98 EUR. V primeru plačila vnaprej (plačilo po predračunu) stroška provizije ni.

Dostavna služba DPD

Cena poštnine za vsa naročila do zneska 39,99 EUR je 3,45 EUR. Pri naročilu nad 40,00 EUR je poštnina brezplačna!

Ostalih stroškov pri dostavni službi DPD ni.

 

Za več informacij nam lahko pišete na [email protected].