Poštnino in dodatne stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbrane možnosti pri naročilu).

Za dostavo naročenega blaga omogočamo izbiro med dostavnimi storitvami Pošte Slovenije ali dostavne službe DPD. Če želite koristiti katerokoli od dodatnih storitev, ki jih ponujata ti dve dostavni službi nam to prosim napišite v komentar pri zaključevanju naročila (stroške dodatnih storitev krijete sami in bodo dodani na končnem računu). Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je odvisna od višine zneska naročenega blaga. V kolikor je ta znesek večji od 40,00 EUR so stroški poštnine brezplačni!

V nobenem primeru spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.
V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem v najkrajšem možnem času obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene izdelke.

V primeru, če naročnik prejme fizično poškodovan ali odprt paket, mora o tem takoj obvestiti dostavno službo in sprožiti postopek reklamacije.

Rok dostave

Pošta Slovenije

Za izdelke na zalogi je rok dostave tri delovne dni od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni že naslednji delovni dan. Izdelke naročene do 12. ure bodo poizkusili poslati še isti dan, izdelke naročene po 12.uri bomo poslani naslednji delovni dan. Naročeni izdelki bodo poslani s priporočeno pošto in so last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava je omejena na ozemlje Slovenije. Naročeno bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

Dostavna služba DPD

Za izdelke na zalogi je rok dostave tri delovne dni od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni v dveh delovnih dneh. Izdelke naročene do 12. ure bodo poizkusili poslati še isti dan, izdelke naročene po 12.uri bomo poslani naslednji delovni dan. Naročeni izdelki so last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava je omejena na ozemlje Slovenije in se vrši v v dopoldanskih urah na vaš domači ali službeni naslov. S strani dostavne službe DPD je naročnik dolžan prevzeti blago na naslovu za dostavo, pod pogoji, ki jih določa DPD. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, vam lahko DPD dostavljavec pošlje SMS sporočilo, zato vam svetujemo, da pustite telefonsko številko v podatkih naročanja. Nato se lahko dogovorite za drug termin dostave ali prevzem na drugem naslovu.

Cenik dostave

Pošta Slovenije

Cena poštnine za vsa naročila do zneska 39,99 EUR je 5,50 EUR (Pošta Slovenije je s 1.1.2018 podražila cene svojih storitev). Pri naročilu nad 40,00 EUR je poštnina brezplačna!

V primeru odkupnine (izbira plačila po prevzemu blaga) je potrebno plačati tudi stroške provizije plačila po plačilnem nalogu BN02, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev. Cena te storitve je bila nazadnje 1,05 EUR za zneske do 98 EUR. V primeru plačila vnaprej (plačilo po predračunu) stroška provizije ni.

Dostavna služba DPD

Cena poštnine za vsa naročila do zneska 39,99 EUR je 3,60 EUR. Pri naročilu nad 40,00 EUR je poštnina brezplačna!

Ostalih stroškov pri dostavni službi DPD ni.

Osebni prevzem – Ljubljana

V kolikor se odločite za osebni prevzem prosimo upoštevajte spodnje pogoje.

 • Osebni prevzem je mogoč samo s predhodnim naročilom v spletni trgovini.
 • Prevzem je mogoče samo po tem ko ste prejeli email z obvestilom o zaključku naročila (status: ZAKLJUČENO). Preden prejmete email o zaključku naročila, vaše naročilo ni pripravljeno za prevzem.
 • Plačilo v poslovalnici je mogoče na naslednje načine; priporočamo pa plačilo v naprej (kartice ali nakazilo na TRR):
  • z gotovino,
  • s karticami (VISA, MasterCard, Karanta, Maestro, BA)
 • Pri osebnem prevzemu ni nobenih dodatnih stroškov.
 • Prevzem je mogoč od ponedeljka do petka med 10:00 in 16:00 uro.
 • Lokacija prevzema je Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana – Črnuče (opečnata stavba GTC – poslovni prostor št. 55; zgoraj – zunanji del stavbe; balkon/terasa). Navodila kako do nas, lahko najdete s klikom TUKAJ.
 • Za pomoč prosimo pokličite na telefonski številki navedeni na dnu strani.

Posebni ukrepi pri osebnem prevzemu zaradi korona virusa:

 • Če je le mogoče poravnajte naročeno v naprej s kartico ali nakazilom na TRR (predračun).
 • Upoštevajte navodila za vstop v poslovni prostor:
  • Uporaba zaščitne maske oziroma druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela
  • V prostor vstopajte posamezno
  • Razkužite si roke z zato namenjenim razkužilom
  • V prostoru se ne zadržujte več kot je potrebno

Dodatna pojasnila glede nakupa

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V kolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame in je vrnjeno na naslov podjetja, se le-to ne šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja izdelkov podjetju, za kar mu bo prodajalec izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. Stroški neprevzema znašajo 20,00 EUR brez DDV in vključujejo administrativne stroške, stroške pakiranja, pošiljanja in vračila pošiljke.

 

Za več informacij nam lahko pišete na [email protected].