Špinačna lazanja

Špinača je ena izmed živil, ki jo z lahkoto uporabimo pri pripravi raznih jedi. Idej za pripravo kosila s špinačo je ogromno: špinača kot omaka, špinačna juha, špinača z govedino, špinačne palačinke, prosena kaša s špinačo … To je samo … Preberi več

Lečin namaz

Vsi vemo, da so lahko namazi precej dragi. Še posebej zdravi, kvalitetni, naravni namazi brez aditivov in konzervansov. Morda se zdi situacija brezizhodna, pa vendarle ni. Namaze je namreč izjemno preprosto pripraviti doma. Ne le, da je preprosto, tudi časa … Preberi več

Pražen riž z datlji, cimetom in kardamomom

Vaše brbončice bodo prebudili sladki datlji, srce pa ogrel dišeči cimet. Temu dodajte še nežne aromatične tone kardamoma, pa dobite zares romantično aromo. Pražen riž z datlji, cimetom in kardamomom je dekadentna jed, ki se vam bo posebno prilegla na … Preberi več

Polnjene paprike z zelenjavo

Vsi poznamo klasične, polnjene paprike, ki s svojim božanskim okusom prepričajo skoraj vsakogar. Pa ste poskusili polnjene paprike kdaj narediti tudi drugače? Mogoče za tiste, ki jim meso ne gre ravno gladko po grlu? Tako je – paprike polnjene z zelenjavo. … Preberi več

Riž po kitajsko s hrustljavimi začinjenimi tofu kockami

Velikokrat sem si želel narediti riž po kitajsko (da bo tak kot v kitajski restavraciji) in velikokrat mi ni uspelo. 🙂 Tokrat pa mislim, da lahko končno rečem, da sem našel zmagovalni način. Rad jem riž s prilogo, zato sem zraven … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri