Zelenjavna lazanja
|

Vsi poznamo klasično lazanjo, ki jo lahko dobimo v vsaki restavraciji – testenine, omaka in meso. V resnici pa poznamo kup različnih lazanj. Sledeči recept sledi ideji originalne italijanske različice. V njej se ne skriva le omaka – vanjo so … Preberi več

Zelenjavna lazanja iz bučk
|

Vsi poznamo klasično lazanjo. A kaj, ko si včasih zaželimo lazanjo, želimo pa se izogniti testeninam? Nič lažjega – uporabimo lahko zelenjavo. Navadne bučke so pri tem kot nalašč za to. Lazanja, ki jo pripravimo iz bučk, namesto iz testenin, … Preberi več

Korenčkova juha
|

Kremna korenčkova juha je super način, da korenček malo drugače (u)porabimo. Naj navedem šest razlogov, zakaj jo pripraviti: 1) korenček je zdrav, 2) recept je zelo enostaven, 3) juha je precej hitro pripravljena, 4) zanjo ne potrebujemo veliko sestavin, 5) vse … Preberi več

Zeljnate cvetlice in pečen krompirček
|

Velikokrat se zgodi, da nam zmanjka idej, kako “klasične” sestavine uporabiti na malo bolj inovativen način. Tokrat vam predstavljamo recept, kjer smo iz zelja pripravili pečene zeljnate cvetlice. Odlično se podajo k pečenemu krompirčku, lahko pa jih uporabimo tudi kot … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri