Recenzija pekoče omake Pekočko: Hudičevo Sladek
|

Živijo! Od podjetja Začimbe.si sem zopet prejel darilo – pekočo omako proizvajalca Pekočko, ki se imenuje Hudičevo Sladek. Naj za začetek povem, da je ime res dobro izbrano in prav nič naključno. 😉 Začnimo najprej z izgledom embalaže. Embalaža mi je zelo prijetna … Preberi več

Tabasco omaka – recept
|

Tabasco pekoča omaka je ameriška klasika že od leta 1868. Prepoznavna je po svoji rdeči barvi, viskoznosti, srednji vročici in rahlo kiselkastemu okusu. Recept za svetovno znano pekočo omako – Tabasco –  je leta 1868 v Louisiani razvil Edmund McIlhenny. … Preberi več

Recenzija pekoče omake Čili čar: Bhut Jolokia
|

V tokratnem blogu objavljamo video in pisno recenzijo omake Čili čar: Bhut Jolokia, ki sta jo naredila Tomaž in David. Pred kratkim sem od podjetja Začimbe.si dobil pekočo omako proizvajalca Čili čar z imenom Bhut Jolokia. Prišel sem na idejo, da … Preberi več

Nekaj idej in načinov, kako lahko uporabimo pekoče omake
|

Nenehno preizkušanje novih omak je verjetno znano marsikateremu ljubitelju pekočih omak. Seveda pa s tem pride tudi trenutek, ko stekleničke z omakami zasedajo večji del vrat hladilnika … 🙂 Pripravili smo nekaj idej, kako lahko te pekoče dobrote uporabite. Pekoča … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri