Prava bolonjska omaka

Prava bolonjska omaka, klasična italijanska mesna omaka, ki navdušuje ljudi po celem svetu. Različic bolonjske omake je ogromno, ampak danes vam predstavljamo recept za pravo italijansko bolonjsko omako. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo prave bolonjske omake: nož deska žlica skodelica … Preberi več

Začimbe za pleskavice, mleto meso

Toplo vreme, čas uživanja v vročem soncu in v dobrotah na žaru. Med najbolj popularnimi pa so seveda dobrote iz mletega mesa, posebno pleskavice in čevapčiči. Za vsako dobro maso za pleskavice in čevapčiče je seveda ključnega pomena izbira mletega … Preberi več

Špinača z govedino

Špinača je zelo zdrava zelenjava, zato jo večkrat vključite v vaš jedilnik. Da pa ne boste pripravljali le klasične kremne špinače, si drznite zmešati dva okusa, ki gresta perfektno skupaj. S tole kombinacijo mogoče prepričate še kakega malčka, da bo … Preberi več

Stefani pečenka

Tako preprosta jed, ki pa ima tako veličasten izgled. Stefani pečenka, mesna štruca avstro-ogrskih korenin. Danes jo vsaka gospodinja pripravi malo drugače, vsem receptom pa je skupno to, da se na sredi mesne mase skrivajo trdo kuhana jajčka. Poglobite se … Preberi več

Ravioli z mesno omako iz pečice

Jedi iz pečice so izredno hvaležne za pripravo. Naredimo jih v eni posodi, kar posledično pomeni manj pomivanja posode. Ne potrebujejo stalnega mešanja in nadzora. Le včasih vržemo oko na pečico, da vidimo napredek. Enako je z ravioli iz pečice. … Preberi več

Mesne kroglice v omaki

Imate na jedilniku govedino, pa ne veste kako bi jo začinili? Beef Brisket začimbna mešanica je pravi odgovor za vas! Danes jo bomo uporabili pri pripravi mesnih kroglic iz mlete govedine v omaki. Začimbna mešanica Beef Brisket je ocenjena kot rahlo … Preberi več

Burger štručka

Hitro pripravljena burger štručka. Skrivna sestavina: začimbna mešanica BBQ: argentinski gaucho. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo: mleto meso olje sir (cheddar) bučka paradižnik bageta oziroma francoska štručka mešanica začimb: BBQ: Argentinski gaucho pekoča omaka: B&G Chilles: Blue Lloyd Postopek … Preberi več

Mesne kroglice s kurkumo

Recept za mini mesne kroglice s kurkumo. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo mesnih kroglic: 500 g mešanega mletega mesa drobtine 2 jajci dva velika stroka česna/česen v prahu 1 mala čebula sladka rdeča paprika v prahu kurkuma drobnjak poper … Preberi več

Krompirček z muškatnim oreščkom in polpeti s pimentom

Monika nam je tokrat poslala recept za kosilo. Za glavnino kosila je naredila polpete s pimentom, ki jih je spekla v pečici. Pripravila pa je še kar nekaj predlogov, kaj lahko pripravimo kot prilogo: pire krompir, pečen krompirček, na hitro … Preberi več

Riž z bučko in mesni polpeti

Riž z bučko in enostavni mesni polpeti: nasiten in odličen obrok, primeren tudi za tiste, ki morajo zaradi kandide paziti na svojo prehrano. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo polpet in rižote z bučkami: 100 g govejega mesa 1 bučka sol … Preberi več

Polnjene paprike za noč čarovnic

Noč čarovnic oziroma “halloween” je že skoraj tu, zato smo za vas pripravili “tematski” recept. Z njim boste ostalim jedcem na obraz zagotovo privabili nasmeh. 😉 Sestavine za polnjene paprike: 4 paprike olje 1 čebula 300 g mletega (govejega) mesa … Preberi več

Švicarski burger s šampinjoni in rukolo

Švicarski burger s šampinjoni in rukolo je hitro pripravljen obrok, s katerim brez težav zadovoljimo naše brbončice. Njam! 😉 Čas priprave: 25 – 30 minut Sestavine: 450 gramov mlete govedine 250 gramov svežih šampinjonov 2 šalotki rukola 4 lističi sira … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri