Curry: začimba za omake (in še več)
|

  Beseda »curry« je precej zapletena, saj pri različnih ljudeh spodbudi različne misli. Velika večina ljudi sicer to besedo najprej poveže z (običajno) rumenim »praškom«, ki ga najdemo med drugimi začimbami in ga uporabljamo za kuhanje. Sicer pa lahko z … Preberi več

Dušeno kislo zelje z Madras curryem
|

Sezona zelja se začenja, zato v naši kuhinji že diši po njem. Pripravili smo recept za kislo zelje z azijskim pridihom … Sestavine za dušeno kislo zelje: 500 g kislega zelja 1 čebula pol pora sol poper Madras curry kisla smetana – po želji … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri