Pečena starana govedina na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako

Vse bolj popularna starana govedina, ki vedno bolj navdušuje ljudi po celotnem svetu, zato torej vam danes predstavljamo recept za pečeno starano govedino na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako. Za pripravo pečene starane govedine na rukolini posteljici z gorčično … Preberi več

Prava bolonjska omaka

Prava bolonjska omaka, klasična italijanska mesna omaka, ki navdušuje ljudi po celem svetu. Različic bolonjske omake je ogromno, ampak danes vam predstavljamo recept za pravo italijansko bolonjsko omako. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo prave bolonjske omake: nož deska žlica skodelica … Preberi več

Puranje rolice

Kolikokrat se za kosilo lotite priprave puranjega mesa? Ponavadi se na naših krožnikih znajde piščanec v raznih oblikah. Puranje meso je sicer kvalitetnejše a velikokrat tudi bolj občutljivo za pripravo, kot piščančje, saj je lahko bolj žilavo. Zato je dobro, da … Preberi več

Pikantni piščanec

Piščančje meso, eno izmed najbolj priljubljenih tipov mesa, je sploh odlično za hitre večerje med tednom. Danes vam predstavljamo recept za pikantnega piščanca, ki s skrbnim izborom začimb piščančjemu mesu doda izjemen okus in “KICK”, ki popestri vsak obrok. Za … Preberi več

Srnina v smetanovi omaki

Divjačina je v zadnjem času spet popularna še posebej med velikimi gurmani in zahtevnejšimi gosti. Zato vam predstavljamo recept za srnino v smetanovi omaki, ki bo navdušila še tako zahtevnega gosta. Za pripravo srnine v smetanovi omaki potrebujemo naslednje pripomočke: … Preberi več

Čičerikin kari

Kari je nadvse priljubljena in preprosta jed, ki je zaradi uporabe zdravilnih začimb dobro dene tudi vašemu zdravju. Danes z vami delimo recept za različico, ki si jo lahko privoščijo tudi vegani. V glavni vlogi sta čičerika in kokosovo mleko … Preberi več

Kislo zelje iz pečice

Kislo zelje vsebuje vitamin C, folno kislino, vlaknine in minerale. Je dragocen del uravnotežene prehrane. Pospešuje prebavo in pozitivno vpliva na črevesno mikro floro. Kislo zelje je najbolj učinkovito uživati presno, ker s termično obdelavo izgubi precej svojih učinkovin, a … Preberi več

Paprike s kranjsko klobaso

Vam že rastejo paprike na vašem vrtu? Če ne na vrtu, zagotovo “rastejo” na tržnici, zato jih le hitro pojdite iskat in začnite uživati ob raznolikih jedeh, ki jih lahko pripravite iz njih. Mi smo se danes spraševali, kako bi … Preberi več

Poletne testenine z brokolijem

Ko smo sami doma, se nam pogosto ne ljubi kuhati in (še posebej poleti) ustvarjati večjih mojstrovin. V takšnih dneh si lahko pripravite preproste testenine z brokolijem, s česnom in začimbami Aglio & Peperoncino. Priprava poletnih testenin z brokolijem: Skodelico … Preberi več

Začinjeni šampinjoni

Vsi vemo, da so lahko šampinjoni precej prazna jed. Te gobe nimajo izrazitega okusa in zato same jedi ne dajo posebnega čara. Veliko ljudi se jih raje izogne, ravno zato, da ne bi z jedjo razočarali. V resnici pa je … Preberi več

Špinačni kiš

Poleti se na vrtovih bohoti špinača, zato naj vam ne zmanjka idej za uporabo te zdravilne rastline, ki jo je oboževal že Popaj. Ker pa se zavedamo, da poleti nihče ne želi preživljati svojega časa za štedilnikom, z vami delimo … Preberi več

Svinjski file z zeliščno skorjico in prilogami

Ste že pripravljali svinjsko ribico? Gre za najmehkejši in najnežnejši kos svinjine, ki nam lahko doma pričara pravo restavracijsko izkušnjo – če jo le znamo prav pripraviti. Za malo pomoči smo vam pripravili recept za svinjski file z zeliščno skorjico, … Preberi več

Pikantna paradižnikova omaka

Vsi vemo, kako je, ko prideš po dolgem dnevu domov in je vse, kar potrebuješ, skleda testenin z okusno omako. Nič ni boljšega kot domača paradižnikova omaka, ki je pripravljena v istem času, kot so kuhane testenine. Ne samo, da … Preberi več

Gobova omaka z rdečim vinom

Šampinjoni so za kuhanje zelo hvaležne gobe. Ker nimajo močne arome, lahko z začimbami pričarate pravzaprav kakršenkoli okus želite. Ta omaka je enkratna priloga k polenti, kruhovi ruladi, krompirjevim svaljkom ali njokom, poda pa se tudi k rižu ali testeninam. … Preberi več

Piščančje polnjene paprike

Zagotovo vsi poznate polnjene paprike v omaki, že kot otroci smo jih oboževali. Pa ste se že kdaj lotili njihove priprave s popolnoma drugačnim nadevom in drugačno omako? Mi smo se polnjenih paprik lotili s piščancem in aromatično začimbno mešanico … Preberi več

Zavitek z lignji in špinačo

Danes bomo za kosilo združili tri markantne besede: lignji, špinača, Grčija. Kar nekako nenavadno gredo v uho, kajne? Nekako jih nismo navajeni skupaj. Sedaj temu ne bo več tako – od danes naprej se vam bodo v spominu vedno pojavile … Preberi več

Stefani pečenka

Tako preprosta jed, ki pa ima tako veličasten izgled. Stefani pečenka, mesna štruca avstro-ogrskih korenin. Danes jo vsaka gospodinja pripravi malo drugače, vsem receptom pa je skupno to, da se na sredi mesne mase skrivajo trdo kuhana jajčka. Poglobite se … Preberi več

Ravioli z mesno omako iz pečice

Jedi iz pečice so izredno hvaležne za pripravo. Naredimo jih v eni posodi, kar posledično pomeni manj pomivanja posode. Ne potrebujejo stalnega mešanja in nadzora. Le včasih vržemo oko na pečico, da vidimo napredek. Enako je z ravioli iz pečice. … Preberi več

1 2 3 4
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri