Fižolova juha

Fižolova je juha je izvrstna, krepka, okusna jed, primerna za hladne dni. Če ji bomo dodali pa še krompir v kosih ali koščke zelenjave bo pa sploh odlična. Tudi testenine nikakor ne smejo manjkati v njej. Fižol lahko v celoti … Preberi več

Čili s črnim fižolom in pomarančno esenco

V jesenskih dneh se pogrejte z vegetarijanskim čilijem s črnim fižolom, ki ga odlično dopolnjuje okus pomaranče. Sladkost paradižnika in pomaranče ublaži aroma kumine ter pikantnost čilija in kajenskega popra. Sestavine za čili s črnim fižolom in pomarančno esenco*: *za … Preberi več

Brezmesni prebranac

Končno čas piknikov! 😁 Za vas imamo pripravljen recept za idealno prilogo k mesu z žara. Pečen fižol iz pečice po Srbsko ali tako imenovani prebranac. Lahko ga uživamo vročega ali hladnega, lahko tudi samostojno brez mesa. Katere sestavine potrebujemo za … Preberi več

Začimbe za pasulj

Pasulj je srbska specialiteta, ki je dobro poznana tudi v Sloveniji. Pripravljamo ga iz naslednjih sestavin: fižol (navadno beli) prekajeno meso (slanina, rebrca, klobasa) čebula česen korenček paradižnikova mezga ali paradižnikov koncentrat iz tube Seveda pa so za dober pasulj potrebne … Preberi več

Pasulj

Zagotovo poznate rek: “Simpl kot pasulj!” In kot veste, je v pregovorih vedno nekaj resnice. Tokrat predstavljamo recept za precej simpl oziroma enostaven pasulj. Gre za eno od različic vojaškega pasulja iz belega fižola. Originalen vojaški recept se nahaja v knjižici … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri