Kremna gobova juha

Mrzle zimske dni si lahko ogrejemo s kremno gobovo juho. A verjetno se vsi strinjate s tem, da juha dene dobro v vseh letnih časih. Za popestritev te klasične kremne juhe pa sem v tem receptu uporabila suh čemaž, ki … Preberi več

Krompirjevi rostiji s čemažem

Krompirjevi rostiji, večna klasika, ki jo obožujejo prav vse generacije ljudi. Značilna hrustljava zunanjost in kremasta mehka notranjost, vedno znova ostaja največji hit našega jedilnika. Tokrat vam krompirjeve rostije predstavljam malo drugače, v recept sem dodala sem čemaž in slanino. … Preberi več

Veganski namazi

Baza sledečih namazov je čičerika. Ta hvaležna stročnica deluje v sladkih in slanih variantah. Ko jo zmeljemo, se ustvari krema, ki odlično deluje kot namaz. Čičerika sicer ni uporabna samo kot namaz, ampak jo lahko uporabljamo tudi popečeno kot prigrizek … Preberi več

Jajčka s čemažem in šparglji

Šparglji ali beluši so ena prvih vrst spomladanske zelenjave. Lahko jih pripravimo na raznovrstne načine – tokrat predstavljamo zelo hiter in enostaven recept za jajčka s suhim čemažem in šparglji. Če trenutni ni sezona špargljev, ali pa jih ne morete … Preberi več

Čemaževo maslo

Zelo enostaven recept za doma pripravljeno čemaževo maslo. Čas priprave: približno 10 – 15 minut Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo čemaževega masla: 150 g masla 50 g sončničnega olja 100 g čemaža sol poper Postopek priprave masla s čemažem: … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri