Cejlonski cimet – uporaba v kuhinji

Cejlonski cimet spada v skupino najstarejših začimb na svetu in velja za pravo različico cimeta. Kaj je cejlonski cimet? Cejlonski cimet raste v južnem in jugovzhodnem delu Azije, na Madagaskarju, Sejšelih in na Šrilanki, ki danes velja tudi za uvoznico … Preberi več

Med, ingver, cimet in limona – kombinacija za hladne dni

Zimski letni čas s seboj ne prinese samo snežink in praznikov, temveč tudi številne neprijetne prehlade. Pred njimi se lahko preventivno zaščitimo z domačimi pripravki – eden takih je tudi ingverjev med z limono in cimetom. Vse sestavine skupaj izpadejo fantastično! … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri