Kompot iz bučk

Melone so sorodnice kumar in buč, v kulinariki jih uvrščamo k sadju. Po drugi strani pa botaniki jajčevce, bučke in paradižnike uvrščajo med sadje, v kulinariki pa sodijo med zelenjavo. Skratka, bučke so tako nevtralnega okusa, da jih lahko pripravimo slane … Preberi več

Bučke v sladko-kisli omaki

Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo bučk v sladko-kisli omaki: približno 1 kg bučk 230 g sveže paprike (najbolje rdeče, lahko je tudi nekaj rdeče, nekaj rumene) 150 g čebule 150 g nektarin (lahko tudi vinogradniške breskvice ali navadne breskve, najboljše … Preberi več

Riž z bučko in mesni polpeti

Riž z bučko in enostavni mesni polpeti: nasiten in odličen obrok, primeren tudi za tiste, ki morajo zaradi kandide paziti na svojo prehrano. Sestavine, ki jih potrebujemo za pripravo polpet in rižote z bučkami: 100 g govejega mesa 1 bučka sol … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri