Stegno divje svinje v omaki

Divjačina velja za kakovostno meso. Vsebuje manj maščob, več ima mišičnega tkiva in tudi več okusa, ker se živali prosto gibljejo v naravi in uživajo hrano, ki jo imajo rade. Marinada še dodatno izboljša okus in zmehča meso, sploh če … Preberi več

Srnina v smetanovi omaki

Divjačina je v zadnjem času spet popularna še posebej med velikimi gurmani in zahtevnejšimi gosti. Zato vam predstavljamo recept za srnino v smetanovi omaki, ki bo navdušila še tako zahtevnega gosta. Za pripravo srnine v smetanovi omaki potrebujemo naslednje pripomočke: … Preberi več

Brinove jagode: uporaba in uživanje

Brinove “jagode” pravzaprav sploh niso jagode, ampak majceni storži navadnega brina. Jagode so storži ženske rastline, ki rastejo na brinih – vrsti iglavcev (Pinophyta), rastlin oziroma dreves s storži. Brini se po videzu med seboj zelo razlikujejo, saj so lahko … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri