Goveji zrezki v paradižnikovi omaki

Odkar pomnim so bili goveji zrezki v kakršnikoli omaki pogosto na jedilniku naše družine. Mehko meso, ki gre kar samo narazen, velikokrat smo jedli bolje kot v restavraciji! Goveji zrezki se ujemajo z različnimi omakami, potrebno pa je paziti, da … Preberi več

Marinada za perutničke na žaru

Perutničke na žaru, večna klasika, ki navdušuje praktično vsakega oboževalca žara in je nepogrešljivi del poletnega piknika. Za marinado za perutničke na žaru potrebujemo naslednje pripomočke: manjša posodica žlica čajna žlička merilna posodica večja posoda s pokrovom Za pripravo marinade … Preberi več

Začinjena svinjska pečenka

Pečena začinjena svinjska pečenka, nedeljska klasika, ki je praktično nepogrešljiva v nedeljskem meniju. Obožujejo jo vse generacije od mladih do starejših, zato torej je priprava začinjene svinjske pečenke, nekaj kar mora obvladati vsaka gospodinja. Za pripravo začinjene svinjske pečenke potrebujemo … Preberi več

Pizza z začimbami

Pizza ki te ljubim. Zahvaljen bodi tisti, ki si izumil pizzo. Kolikokrat nas, gospodinje, pizza reši iz časovne zagate ali idejne zagate. Koliko otroških rojstnih dni je minilo ob vonju rojstno dnevne pizze. In torte seveda. Otroci pizzo obožujejo. Tudi … Preberi več

Polpeti iz prosene kaše

Ali kdaj uporabite proseno kašo za pripravo kosila? Veliko ljudi jo uporabi za pripravo lahke večerje ali za pripravo sladic. Pri kosilu pa se znajde manjkrat. No, ko boste odkrili ta recept, se bo prosena kaša na vaših krožnikih znašla … Preberi več

Irski golaž

Priprava golaža zahteva svoj čas, tako kot priprava domače goveje juhe. Dlje časa kuhamo golaž na zmerni temperaturi, boljši bo njegov okus. Če pa želimo golažu dodati še posebno noto, potem moramo nedvomno pripraviti Irski golaž. Ko ga boste enkrat poskusili, … Preberi več

Pleskavica pod testom

Pleskavica je imenitna zadeva, kjer lahko uporabite mnogo začimb in vsakič ustvarite drugačno kulinarično dobroto. Če pa ji dodate še domač kruh, bo užitek toliko bolj popoln. Poznate rek: Dodajmo barve življenju? Mi pravimo: Dodajmo začimbe življenju. Kaj potrebujemo za … Preberi več

Puran Tikka Masala z rižem

Puran Tikka Masala je različica piščančje verzije Tikka Masala, ki z svojim unikatnim okusom spominja na Indijo. Skrivnost pa se skriva v začimbni mešanici garam masala, ki nas z svojim značilnim okusom popelje onstran sveta v Indijo. Za pripravo Puran … Preberi več

Mesna lazanja z bučko

Lazanja je italijanska specialiteta, ki mora biti sočna in bogata, da zadovolji naše brbončice. Osnovni različici iz mesne omake, testa in bešamela, za piko na i, lahko dodate še malo zelenjave – recimo korenje ali bučke. Kaj potrebujete za pripravo … Preberi več

Ocvrte mesne kroglice

Mesne kroglice – domiselna in zabavna oblika mletega mesa, ki je okusna in enostavna za uživanje. Katere dodatke boste izbrali za vaše mesne kroglice, je povsem vaša izbira. Priporočamo vam samo, da se ne držite vedno samo klasike. Uporabite različne … Preberi več

Omaka s puranom

Puran in piščanec, dve vrsti mesa, ki zelo radi sprejemata raznolike začimbe in začimbne mešanice in nam s tem nudita obilo kulinaričnih dogodivščin. Drznite si uporabiti začimbe, ki se ne znajdejo velikokrat na vašem jedilniku. Drznite si eksperimentirati. “Poslušajte” svoj … Preberi več

Polnjene tortilje iz pečice

Mehiška kuhinja je zelo razširjena tudi v naših krajih. Kdo ne pozna izrazov, kot so: tacos, fajitas, tortilje… Ker je v naših trgovina možno kupiti tortilje, in jih ni treba pripravljati doma, je tudi njihova uporaba v domači kuhinji kar … Preberi več

Posebne polpete

Vam je ostala porcija mletega mesa? Bi radi naredili polpete, ampak ne klasične? Potem berite naprej! Za posebne polpete potrebujete 1 žlica olja 1/2 čebule 2 žlici celih ovsenih kosmičev 1 žlico celega sezama 150 g surovega, mletega mesa ščep … Preberi več

Pečenka Sugo Bolognese

S pripravo pečenke Sugo Bolognese, boste porabili nekaj ostankov iz hladilnika, in še ubadati se vam ne bo treba z mislijo, katere začimbe dodati. Dodali boste namreč kar začimbno mešanico, ki smo jo že vnaprej pripravili za vas. Naj vas … Preberi več

Puran v omaki

Puran in piščanec sta vrsti mesa, s katerima se da najbolj raznoliko ustvarjati. Hvaležno sprejmeta razne začimbe in začimbne mešanice in nam nudita prijetna kulinarična doživetja. Danes se bomo poigrali s puranjim mesom in vam ponudili namig za omako, ki … Preberi več

Začinjene perutničke – začimbe za perutničke

Začinjene perutničke predstavljajo pravi hit vsakega gospodinjstva ne glede na letni čas, zato torej vam danes predstavljamo recept za začinjene perutničke, ki jih lahko spečete v pečici, na žaru ali celo na ponvici. Pripomočki za pripravo začinjenih perutničk: žlica čajna … Preberi več

Pečena starana govedina na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako

Vse bolj popularna starana govedina, ki vedno bolj navdušuje ljudi po celotnem svetu, zato torej vam danes predstavljamo recept za pečeno starano govedino na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako. Za pripravo pečene starane govedine na rukolini posteljici z gorčično … Preberi več

Piščanec s curryjem in jogurtom

Curry, indijska skrivnostna začimba, ki postaja pravi hit tudi drugod po svetu, zato vam danes prestavljamo recept za piščanca s curryjem in jogurtom. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo piščanca s curryjem in jogurtom: plastično posodo nož desko žlico skodelico nizko … Preberi več

1 2 3 4
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.
Izberite kaj iščete:

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljšo nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljnjo uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri