Pečena starana govedina na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako

Vse bolj popularna starana govedina, ki vedno bolj navdušuje ljudi po celotnem svetu, zato torej vam danes predstavljamo recept za pečeno starano govedino na rukolini posteljici z gorčično smetanovo omako. Za pripravo pečene starane govedine na rukolini posteljici z gorčično … Preberi več

Piščanec s curryjem in jogurtom

Curry, indijska skrivnostna začimba, ki postaja pravi hit tudi drugod po svetu, zato vam danes prestavljamo recept za piščanca s curryjem in jogurtom. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo piščanca s curryjem in jogurtom: plastično posodo nož desko žlico skodelico nizko … Preberi več

Prava bolonjska omaka

Prava bolonjska omaka, klasična italijanska mesna omaka, ki navdušuje ljudi po celem svetu. Različic bolonjske omake je ogromno, ampak danes vam predstavljamo recept za pravo italijansko bolonjsko omako. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo prave bolonjske omake: nož deska žlica skodelica … Preberi več

Pečen zorjen goveji kotlet z gorčično omako s kaprami

Zorjena govedina je v zadnjem času vedno bolj popularna, zato vam danes predstavljamo recept za pripravo pečenega zorjenega govejega kotleta na žaru z gorčično omako s kaprami. Katere pripomočke potrebujemo za pripravo pečenega zorjenega govejega kotleta z gorčično omako s … Preberi več

Špinača z govedino

Špinača je zelo zdrava zelenjava, zato jo večkrat vključite v vaš jedilnik. Da pa ne boste pripravljali le klasične kremne špinače, si drznite zmešati dva okusa, ki gresta perfektno skupaj. S tole kombinacijo mogoče prepričate še kakega malčka, da bo … Preberi več

Kumare v omaki s svinjino

Sezona kumaric je na višku. Sedaj je pravi čas, da si pripravite ozimnico iz vloženih kumaric. Kaj pa narediti s tistimi kumarami, ki so vas nekoliko prehitele in so prevelike za v kozarec? V solati ste se jih že preobjedli? … Preberi več

Puranje rolice

Kolikokrat se za kosilo lotite priprave puranjega mesa? Ponavadi se na naših krožnikih znajde piščanec v raznih oblikah. Puranje meso je sicer kvalitetnejše a velikokrat tudi bolj občutljivo za pripravo, kot piščančje, saj je lahko bolj žilavo. Zato je dobro, da … Preberi več

Pikantni piščanec

Piščančje meso, eno izmed najbolj priljubljenih tipov mesa, je sploh odlično za hitre večerje med tednom. Danes vam predstavljamo recept za pikantnega piščanca, ki s skrbnim izborom začimb piščančjemu mesu doda izjemen okus in “KICK”, ki popestri vsak obrok. Za … Preberi več

Srnina v smetanovi omaki

Divjačina je v zadnjem času spet popularna še posebej med velikimi gurmani in zahtevnejšimi gosti. Zato vam predstavljamo recept za srnino v smetanovi omaki, ki bo navdušila še tako zahtevnega gosta. Za pripravo srnine v smetanovi omaki potrebujemo naslednje pripomočke: … Preberi več

Paprike s kranjsko klobaso

Vam že rastejo paprike na vašem vrtu? Če ne na vrtu, zagotovo “rastejo” na tržnici, zato jih le hitro pojdite iskat in začnite uživati ob raznolikih jedeh, ki jih lahko pripravite iz njih. Mi smo se danes spraševali, kako bi … Preberi več

Svinjski file z zeliščno skorjico in prilogami

Ste že pripravljali svinjsko ribico? Gre za najmehkejši in najnežnejši kos svinjine, ki nam lahko doma pričara pravo restavracijsko izkušnjo – če jo le znamo prav pripraviti. Za malo pomoči smo vam pripravili recept za svinjski file z zeliščno skorjico, … Preberi več

Piščančje polnjene paprike

Zagotovo vsi poznate polnjene paprike v omaki, že kot otroci smo jih oboževali. Pa ste se že kdaj lotili njihove priprave s popolnoma drugačnim nadevom in drugačno omako? Mi smo se polnjenih paprik lotili s piščancem in aromatično začimbno mešanico … Preberi več

Stefani pečenka

Tako preprosta jed, ki pa ima tako veličasten izgled. Stefani pečenka, mesna štruca avstro-ogrskih korenin. Danes jo vsaka gospodinja pripravi malo drugače, vsem receptom pa je skupno to, da se na sredi mesne mase skrivajo trdo kuhana jajčka. Poglobite se … Preberi več

Ravioli z mesno omako iz pečice

Jedi iz pečice so izredno hvaležne za pripravo. Naredimo jih v eni posodi, kar posledično pomeni manj pomivanja posode. Ne potrebujejo stalnega mešanja in nadzora. Le včasih vržemo oko na pečico, da vidimo napredek. Enako je z ravioli iz pečice. … Preberi več

Mesne kroglice v omaki

Imate na jedilniku govedino, pa ne veste kako bi jo začinili? Beef Brisket začimbna mešanica je pravi odgovor za vas! Danes jo bomo uporabili pri pripravi mesnih kroglic iz mlete govedine v omaki. Začimbna mešanica Beef Brisket je ocenjena kot rahlo … Preberi več

Musaka iz krvavic

Krvavice so zimske kraljice. Ker pa je zima že zapustila naše koledarje, je morda pravi čas, da porabimo še zadnje kose iz naše zaloge. Da ne bodo pripravljene na klasični način, vam tokrat predlagamo recept za musako iz krvavic. Za … Preberi več

Piščanec v solnem oklepu

Imate radi piščanca? Imate radi pečenega piščanca iz pečice? Imate radi pečenega piščanca iz pečice, ravno prav slanega, brez dodane maščobe, ki je kljub temu sočen in okusen? Potem ste na pravem naslovu! Piščanec, pečen v solnem oklepu, je kot … Preberi več

Chili sin/con Carne recept

Na Začimbe.si radi ustvarjamo, poizkušamo in testiramo in tokrat smo dobili idejo… Kaj če bi pripravili eno najbolj mesnih jedi… brez mesa? 🙂 In tako je nastal po naše poimenovan Chili sin Carne. Če vas zanima kako ga pripraviti, berite … Preberi več

1 2 3
Facebook Iconfacebook like button
Vaša košarica je trenutno prazna.
Brezplačna poštnina za vsa naročila katerih vrednost presega 40,00 €.

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri