Juha iz Pasilla čilijev
|

Juha iz posušenih vijoličnočrnih Pasilla čilijev je zagotovo nekaj, s čimer lahko presenetite marsikaterega gurmana. Pasilla čili juhi zagotovi rahlo čokoladno noto, ki na trenutke spominja še na okus suhih sliv, in temno rdečo barvo. Spada med najmanj pekoče čilije, … Preberi več

Piščančja bederca s krompirjem in sladko-pekoča omaka
|

Piščančja bederca s krompirjem in sladko-pekočo omako – recept za 2 osebi. Sestavine za glavno jed: 4 piščančja bederca 2 večja in debelejša krompirja 1 sladek krompir 2 korenji 1 paprika 1 čebula 4 stroki česna začimbe po želji (jaz sem uporabil … Preberi več

Uporaba suhega čilija
|

Čili – pekoči mali vragec, ki jih mnogi od nas naravnost obožujemo. Kar nekaj časa so mi bile različne vrste čilijev in njihova priprava španska vas, saj jih ni uporabljal nihče od mojih znancev. Zato se mi, ko sem prvič v … Preberi več

Facebook Iconfacebook like button

Spletna trgovina uporablja piškotke za delovanje in spremljanje obiska. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam lahko omogočamo čim boljš nakupovalno izkušnjo, ter spremljamo podatke o obisku. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na "Sprejmem" gumb spodaj se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Zapri