Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Arabska kavna mešanica začimb

Začini svoje tople napitke in slaščice z bogato aromo orienta.

IZKORISTI 15% POPUST

Iščeš idejo za enostavno in hitro večerjo?

STOP. Si na pravem mestu. BAM začimbe in začimbne mešanice ti pomagajo obogatiti in izostriti okuse tvojih jedih. Lahko pomagajo pri pripravi zajtrka, malice, hitrega kosila ali večerje. Ideje za recepte smo pospravili v priporočne kategorije, ki olajšajo iskanje ideje za naslednji obrok. Univerzalna uporaba začimb in začimbnih mešanic sega vse od začinjanja svetovno znanih jedi do začinjanja vsakdanjih obrokov.

BAM nasvet: Azijska mešanica začimb temelji na ideji petih osnovnih okusov: sladko, grenko, slano, pekoče in kislo, s katerimi bodo tvoje azijske jedi našle idealen balans in perfektno začinjenost!


Super ideja!

Ognjeni okus žara

Preizkusi štiri začimbne mešanice za piknik, v paketu, kjer vsaka od mešanic prinaša edinstvene okuse za začinjanje mesa in zelenjave.

Preizkusi Piknik paket

Edinstveni italijanski okusi

Odkrij mikaven sveženj štirih začimb, ki so nepogrešljive v italijanski kuhinji.

Kuhaj kot mojster

Ko moči združita dve blagovni znamki...

...nastanejo odlične zgodbe! Sprehodi se skozi svet začimb. V embalažah s priročnim doziranjem te čakajo začimbne mešanice, ki bodo tvoje jedi popeljale na vrhunski nivo. Začimbne mešanice ti pomagajo ustvariti svetovno znane jedi, navdušijo ljubitelje mesa in jedi z žara, ne pozabijo pa niti na zdrave in FIT jedilnike.

Vstopi v svet začimb
Začimbe

Odkrijte naše izdelke

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice