Kategorije

Za gurmane

Predlogi iskanja

Kako uporabiti BAM začimbne mešanice?

Zavedamo se, da so začimbe in zelišča nepogrešljiv pripomoček ljubiteljev kuhanja, zato smo pripravili BAM pakete začimb, katerih okusi se eden z drugim najbolje razumejo. V paketu svetovno znanih začimb čaka topla indijska mešanica Garam masala, kateri se pridružijo še začimbne mešanice za pripravo Fajite, slavnega grškega Tzatzikija, rahlo pikantna mešanica sadnega okusa Madras curry, mešanica za popestritev kavnih napitkov in sladic in začimbna mešanica brez katere azijska kuhinja ne obstaja - Azijska mešanica petih začimb.

Pridobi svoj paket BAM začimbnih mešanic

Ko moči združita dve blagovni znamki...

...nastanejo odlične zgodbe! Sprehodi se skozi svet začimb. V embalažah s priročnim doziranjem te čakajo začimbne mešanice, ki bodo tvoje jedi popeljale na vrhunski nivo. Začimbne mešanice ti pomagajo ustvariti svetovno znane jedi, navdušijo ljubitelje mesa in jedi z žara, ne pozabijo pa niti na zdrave in FIT jedilnike.

Vstopi v svet začimb

Česen, paprika ali bazilika?

Zakaj pa ne kar vseh treh? Po vedno večjem povpraševanju, smo v praktične embalaže začimb pospravili česen v prahu, sladko papriko in baziliko.

Ob nakupu ene (ali pa vseh treh) strošek poštnine ČASTIMO MI. Spletno košarico začini z vsaj eno izmed mešanic in vpiši kodo NOVO, mi pa spletno naročilo na tvoj naslov DOSTAVIMO BREZ STROŠKA poštnine. 

A, pazi, koda velja le do ponedeljka, 21.11.2022.

Dodaj v košarico

Ljubitelji svetovne kuhinje, pozor!

Sladko, grenko, slano, pekoče in kislo. Si predstavljaš razpon vseh teh okusov v priročnem pakiranju v katerega smo spravili že poznane začimbne mešanice? Kot je raznolik njen okus, je raznolika tudi njena uporaba. Azijsko mešanico petih začimb lahko uporabiš tako pri pripravi slanih kot sladnih jedi. Z veseljem se pomeša z zelenjavo ali rižem. Odlično privzdigne okus mesa in, verjameš ali ne, zaradi svoje sladkobne arome dobro izpade tudi v sladicah, kolačih, vafljih in palačinkah.

Pridobi svojih pet
Začimbe

Odkrijte naše izdelke

Že poznaš naš YouTube kanal?

Novice